Servicii

Consultanță ICT

Resursele ICT au un impact enorm asupra succesului și creșterii strategice a afacerii. Ne ajutăm clienții să își optimizeze procesele, proiectele și strategiile ICT pentru a se restructura și a reduce costurile, devenind astfel mult mai eficienți.

Proiectare și realizare rețele de comunicații: UTP/FTP/SFTP, fibră optică și wireless network

Cu o vastă experiență, într-o varietate largă de medii, Net Communication este recunoscută ca o companie de top în realizarea de lucrări de cablare structurată. Rezultatele noastre includ, printre altele, implementări în medii precum clădiri de birouri, centre de date, birouri guvernamentale. Echipa noastră calificată este dedicata livrării soluțiilor de cablare la timp, în buget și la cele mai înalte standarde.

Mentenanță periodică, întreținere și administrare infrastructură ICT

Cu un portofoliu de peste 35 companii care și-au externalizat administrarea parcului ICT către Net Communication și cu o rată de retenție de 100%, specialiștiii noștri vă pot asigura toate necesitățile și suportul pentru exploatarea în siguranță și cu eficiență maximă a infrastructurii ICT, rezultatele fiind reducerea cheltuielilor și posibilitaea de concentrare pe core-business-ul companiei.

Instalare și administrare servere Windows, Linux (web, mail, DB, etc)

Net Communication poate asigura instalarea și administrarea serverelor necesare desfășurării activității în condiții optime și fără întreruperi. Administratorii noștri de sistem au experiență extensivă în provizionarea, instalarea și mentenanța serverelor cu sisteme de operare Linux și Windows. Pentru scăderea costurilor și optimizarea resurselor hardware specialiștii noștri vor propune cea mai bună soluție pentru virtualizarea infrastructurii de servere a companiei dumneavoastră.

Consultanță și implementare sisteme de management al documentelor (SharePoint, Alfresco, etc)

Consultanță, implementare, administrare și mentenență soluții de securitate FORTINET (Fortigate, Fortimail, Fortianalyzer, etc)

Produsele Fortinet reprezintă soluții de ultimă generație pentru protecția în timp real a rețelelor de calculatoare. Fortinet este lider mondial pe segmentul soluțiilor unificate de securitate (UTM) și recunoscut ca atare de IDC în ultimii ani. Deasemenea pe segmentul de Firewall pentru rețele, Gartner poziționează Fortinet ca leader în cel mai important cadran, cel al liderilor (“Magic Quadrant for Enterprise Network Firewall”).

Suport tehnic evenimente

Asigurăm suportul tehnic pentru organizarea evenimentelor de tip training, workshop, seminarii, conferințe sau prezentări. În funcție de necesități, se poata asigura toată tehnica necesară organizării evenimentului (proiecție, audio, înregistrare, etc) precum și prezența onsite a unui specialist pe toată durata evenimentului.

Reparații echipamente electrice și electronice

Atelierul nostru, certificat conform stadardului ISO 9001, conține dotarea și resursele necesare pentru a asigura reparația unei game largi de echipamente electrice și electronice (Ex: laptop-uri, telefoane mobile, routere, imprimante, plăci de bază, surse, stații, aparate foto digitale, monitoare, televizoare, etc).